Få penge mellem hænderne med et kviklån

Kviklån har aldrig været mere populært iblandt os danskere. Med en så stor popularitet kommer der også nye udbydere på markedet og det kan gøre det vanskeligt at gennemskue, hvor og hvornår det bedst kan betale sig, at optage et kviklån.

Ønsker du at optage et kviklån, fordi du står og mangler penge nu og her, er der en masse faktorer, som du skal være opmærksomme på, i forbindelse med optagelsen af et kviklån. Disse faktorer vil du kunne blive meget klogere på ved at læse hele denne artikel igennem.

Hvad er RKI?

RKI er Danmarks største register over dårlige betalere og bruges især af virksomheder, butikker samt pengeinstitutter til at vurdere din kreditværdighed. Registeret er derfor frit tilgængeligt for virksomheder, hvoraf de kan se, om du er en god eller dårlig betaler.

Hvis virksomheder er tilknyttet RKI, har de selv mulighed for at indberette dårlige betalere, såfremt at gælden er veldokumenteret og på et større beløb end 200 kroner.

Står du registreret i RKI, vil det derfor være svært at optage et kviklån i dag. Om end det er muligt, men i så fald, vil du få væsentlig dårligere renter, større gebyrer m.m.

Det er derfor en dårlig idé, at være registeret i RKI og yderligere forsøge sig med at optage et hurtigt kviklån. Prøv i stedet for at få betalt de penge tilbage som du skylder, så du kan blive fjernet fra registeret over dårlige betalere i Danmark.kviklaan

Fordele ved et kviklån

Der er fordele og ulemper ved alt og dette gælder også ved et kviklån. Selvom der ofte bliver reklameret for diverse udbydere på både på tv og nettet, er det måske ikke altid så godt i virkeligheden, som det ser ud til.

En af fordelene ved et kviklån er, at du hurtigt og nemt får dine penge med det samme. Det er virkelig imponerende, hvor hurtigt det kan gå og noget mange værdsætter, når de står og mangler penge lige nu og her.

En anden fordel er, at du aldrig vil skulle oplyse din udbyder, hvad du skal bruge dine penge til. Du slipper derfor for lange samtaler, som du med sikkerhed kender til i din bank, hvor du skal forklare og komme med gode argumenter for, hvad du skal bruge dine penge på.

Det betyder, at du kan bruge dine penge fra et kviklån på en ferie, shopping eller noget helt andet. Det er helt op til dig.

Derudover sætter mange også stor pris på, at de kan optage et kviklån uden, at skulle stille sikkerhed for lånet. Selvom mange ved at de tjener penge nok til at kunne tilbagebetale et lån fra banken, får de fleste ofte et nej. Dette er ikke tilfældet med et kviklån.

Udover de lovpligtige forhold er selve ansøgningen ret simpel. Du skal blot udfylde dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse samt CPR-nummer. Dette er ofte oplysninger nok hos langt de fleste udbydere, hvis man ønsker, at optage et kviklån.

Ulemper ved et kviklån

En af ulemperne når man kigger efter et kviklån er, at det kan være svært at gennemskue om det første og bedste tilbud også altid er det bedste. Den bedste aftale kan være meget forskellig fra person til person.

Nogle har behov for en lang løbetid, mens andre heller vil have en kort og dermed betale lånet tilbage hurtigst muligt. Andre har behov for, at kunne sætte deres lån på pause, mens andre heller vil betale deres lån af hele året rundt.

Ligeledes kan det være svært, at spå om sin fremtidige økonomi, hvis man på nuværende tidspunkt ikke har en fast indkomst hver måned. I et sådan tilfælde vil et kviklån måske ikke være den bedste løsning, hvis du ikke er sikker på, at du vil kunne betale lånet af igen.

En anden ulempe ved et kviklån er, hvis du kommer til at vælge et forkert beløb. Du vil ikke kunne ændre dit beløb og har du derfor lånt for lidt, vil endnu et lån være nødvendigt. Dette kan dog blive rigtig dyrt, at skulle betale af på to løbende lån, i forhold til et samlet. Sørg derfor for at du dobbelttjekke, om du nu har valgt det korrekte beløb.

Den absolut største ulempe er, hvis du står i den situation, at du ikke kan betale til kviklån tilbage. Renterne vil vokse og ligeledes vil gælden. Dette er noget du bør undgå helt og derfor er der også visse risici ved at optage et kviklån.

Er du nervøs for, om du har råd til at tilbagebetale dit kviklån, vil en god idé være, at vælge en udbyder, hvor du har mulighed for at sætte dit lån på pause. Så undgår du den her situation, hvor renterne og din gæld vokser, i takt med at du ikke kan betale dit lån af hver måned.

Ydermere er der flere konsekvenser, hvis du ikke får betalt dit lån af igen. Du kan risikere, at blive registeret i RKI og herfra vil det blive svært, at kunne optage fremtidige lån. Prøv derfor så vidt det muligt, at undgå at blive registeret som en dårlig betaler i Danmark.

Sammenlign kviklån

En god idé er, at forsøge at sammenligne de forskellige udbydere med hinanden. Nogle låneudbydere har højere renter end andre samt en bedre ÅOP.

Ligeledes vil nogle udbydere også have nogle særlige krav. Desuden er det bare den bedste måde, at få et overskueligt overblik over, hvilke udbydere der findes på det danske marked.

denne hjemmeside kan du få et godt overblik over alle låneudbydere i Danmark, der tilbyder kviklån. Find det rette kviklån for dig i dag og få flere penge mellem hænderne på rekordtid.

Hvor meget vil du låne?

For at du kan få nogle penge mellem hænderne med et kviklån, er det klart, at du skal gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor stort et beløb du ønsker at låne. Er du i tvivl, kan det bedre betale sig, at låne et lidt højere beløb.

Samtidig kan størrelsen på dit lån også medfører til, at dit lån vil blive indekseret i en bestemt prisklasse, hvorfra disse prisklasser også har forskellige beløbsgrænser, der kan være et udtryk for, hvor mange du kan låne i alt.

Hvor lang en afbetalingsperiode skal man vælge?

Sørg for at vælge en så lang afbetalingsperiode så du er sikker på, at du kan betale dit lån tilbage igen. Lad være med at vælge en kort afbetalingsperiode, hvis du ikke har økonomien til det.

Selvom det kan være en anelse dyrere, at vælge en lidt længere afbetalingsperiode, er det trods alt bedre, at du får betalt dit lån af tilbage.

Der skal også stadig være plads til at leve, selvom du har optaget et kviklån. Derfor er det ikke altid den bedste løsning at vælge en kort afbetalingsperiode.

Det betyder renten for dig

Renten er en rigtig vigtig faktor at kigge på i forbindelse med et kviklån. Ligeledes er det her, der ofte er forskel fra de enkelte udbydere på markedet. Derfor skal du være særlig opmærksom på, hvor høj renten er på det lån, som du ønsker at optage.

Desuden bør du også medtage lånets ÅOP. Sørg for at vælge et lån, hvoraf både renten og ÅOP fremstår klart, så du herefter kan lægge dit budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *