Træt af at være single? Find din eneste ene med disse tips

Træt af at være single? Find din eneste ene med disse tips
Lige nu er der over 1,6 millioner singler i Danmark. Der er derfor rigtig mange ledige fisk i havet, det kræver bare du ved, hvor du skal lede efter din udkårne. I denne artikel giver vi dig vores bedste tips til at finde kærligheden.

Reflekter over hvorfor du er single

Et godt sted at starte sin søgen efter kærligheden er ved at reflektere over, hvorfor du er single. Der kan være mange grunde til at man er single, måske er man for kræsen, måske har man haft nogle underlige adfærdsmønstre eller måske er man slet ikke klar til en kæreste, men er mere tændt på sexdating.
Hvis du er fastbesluttet på, at du vil have en kæreste, kan det være en god ide at analysere sin adfærd i de foregående forhold, man har været i, således at man kan forsøge at forbedre sig.

Opbyg et selvværd

I mange tilfælde kan man gå galt i byen med at date, hvis man ikke har sit eget selvværd på plads. Et dårligt selvværd giver i de fleste tilfælde dårlige relationer, da det kan virke som om at man forsøger at tørre sit dårlige selvværd over på den anden ved hele tiden at bede om anerkendelse.
Det gode selvværd, vi har svært ved at give os selv, kræver vi, at en partner skal give, og det skaber hurtigt et usundt forhold. Brug derfor sin singletid til at arbejde med dit selvværd.

Deltag i dine yndlingsinteresser

Hvis du har nogle interesser, som du virkelig synes er sjovt eller spændende, kan det være en god ide at deltage i fællesskaber, hvor dine interesse er inkluderet. Det kan for eksempel være at du elsker keramik, så kan du med fordel deltage i keramik kurser, hvor du møder folk, der deler den samme interesse som dig selv. Det kan nogle gange være en god platform at møde den eneste ene på.

Giv folk en chance

Hvis man har været single i en længere årrække, kan man være hurtig til at tage skyklapperne på og allerede trække sig, hvis der er den mindste ting, som man ikke bryder sig om. Det er vigtigt, at man giver folk en chance, som trækker sig længere end ved den første date. Giv i det mindste en person chancen for at udfolde sig i 3 dates. Sommetider kan folk virkelig overraske en positivt, når man kommer ind på livet på dem.

Style dig op

Det kan være svært at møde en fremtidig mand eller kone, hvis man hver eneste dag ikke ønsker at gøre noget ud af dig selv. Det er ikke fordi, at udseendet skal være dét, der definerer dig, men det er stadig det der fanger folks interesse. Det kan derfor være en god ide at style dig lidt op, når du skal i byen eller andre steder, hvor du potentielt set kan møde din eneste ene.

Forhåbentligt gav denne artikel dig nogle gode råd til, hvordan du kan møde den store kærlighed. I sidste ende handler det blot om at være tålmodigt og ikke skure hunden med hårene. Du kan læse meget mere om kærlighed på quinde.dk.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *